Cradle-to-cradle

Cradle-to-cradle

Den ultimative form for miljørigtig produktion er Cradle-to-Cradle - eller vugge til vugge, som det hedder på dansk.

Miljø- og energirigtige løsninger spiller en større og større rolle inden for byggeriet og dermed også inden for tagdækning, hvor grønne løsninger også vinder frem.

En ny måde at tænke på

Cradle-to-Cradle tager sit udgangspunkt i, at alle materialer, som anvendes i produktionen af et produkt, skal kunne genanvendes igen senere - og at den energi, som forbruges i forbindelse med produktionen, skal være fra vedvarende kilder, fx. vind- eller solenergi.

Cradle-to-cradle bronze logo

På den måde kan et produkt genanvendes og reproduceres i det uendelige, hvilket reducerer anvendelsen af nye råstoffer samt mængden af affald og dermed miljøbelastningen. Med et Cradle-to-Cradle produkt er begrebet "affald" afskaffet. Bedre kan det ikke gøres.

Cradle-to-Cradle giver rigtig god mening. Både for miljøet og for pengepungen. Og derfor er der flere og flere bygningsejere, arkitekter og rådgivende ingeniører, som vælger Cradle-to-Cradle løsninger, når de opfører eller renoverer tagprojekter.

Midt- & Vestsjællands Tagdækning anvender produkter fra den Belgiske producent Derbigum (Imperbel Group). Derbigum er verdens eneste Cradle-to-cradle certificerede producent af miljøvenlige tagpap-løsninger. I praksis betyder det, at der tænkes miljø og energi ind i alt fra produktion, anvendelse, vedligehold og genanvendelse og deres løsninger skaber fremtiden inden for tagpapdækning og er unikke i forhold til levetid, totaløkonomi og miljømæssig påvirkning.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Tæt Tag Danmark

Midt- & Vestsjællands Tagdækning arbejder ud fra Tæt Tag Danmarks kvalitetskoncept, som gør livet nemmere for dig som kunde når du skal vælge tagpap-tag.

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.

Tæt Tag Danmark logo