Derbipure

Derbipure

Midt- & Vestsjællands Tagdækning anvender produkter fra den Belgiske producent Derbigum (Imperbel Group). Derbigum er verdens førende producent af miljøvenlige tagpap-løsninger. Deres løsninger skaber fremtiden inden for tagpap-dækning og er unikke i forhold til levetid, totaløkonomi og miljømæssig påvirkning.

Cradle-to-cradle derbipure logo

Derbigum er Cradle-to-cradle certificeret. I praksis betyder det, at der tænkes miljø og energi ind i alt fra produktion, anvendelse, vedligehold og genanvendelse. Derfor har Derbigum bl.a. også udviklet Derbipure, verdens første vegetabilsk baserede tagmembran, som ikke indeholder bitumen.

Derbipure er udviklet af overskydende materialer fra vegetabilsk olieproduktion fra papirindustrien og er både 100 % økologisk og genanvendelig. Dvs. at Derbipure efter mange år på taget, kan opsamles og anvendes i produktionen af ny Derbipure.

Derbipure har desuden en hvid overflade, som reflekterer solens stråler og virker som passiv køler på bygningen. Dermed sænkes temperaturen i bygningen, behovet for køling, elregningen og den afledte miljøbelastning fra energiproduktionen.

Se den flotte video og bliv klogere på Derbigum og Derbipure.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Tæt Tag Danmark

Midt- & Vestsjællands Tagdækning arbejder ud fra Tæt Tag Danmarks kvalitetskoncept, som gør livet nemmere for dig som kunde når du skal vælge tagpap-tag.

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.

Tæt Tag Danmark logo