Autoriserede tagpap-tagdækkere

Midt- & Vestsjællands Tagdækning er medlem af Tæt Tag Danmark, som er Danmarks største landsdækkende netværk af selvstændige tagdækkere med speciale i nybygning og renovering af flade tage og hældningstage med tagpap.

Vi har specielt fokus på miljørigtige og bæredygtige tagløsninger og tænker miljø ind i alle led. Lige fra råvarer, produktion, anvendelse til genbrug.

Vores autoriserede tagdækkere er blandt branchens dygtigste og bedst uddannede – og er konstant opdaterede på viden omkring nye arbejds- og lægningsmetoder, lovkrav og miljøforanstaltninger. Vores tagdækkere videreuddannes løbende på vores egen tagskole og på kurser i Danmark og hos producenten i Belgien.

Gennem løbende uddannelse sikrer vi, at kvaliteten altid er på højeste niveau, således at vi kan garantere tætte tagpap-tagløsninger til glæde for vores kunder i mange år frem. Derfor kan du altid være helt sikker på at have dit på det tørre, når du vælger Midt- & Vestsjællands Tagdækning.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Tæt Tag Danmark

Midt- & Vestsjællands Tagdækning arbejder ud fra Tæt Tag Danmarks kvalitetskoncept, som gør livet nemmere for dig som kunde når du skal vælge tagpap-tag.

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.

Tæt Tag Danmark logo